Klantenservice

Garantie & Klachten

Wij staan er voor in dat de producten die wij leveren voldoen aan de bij het desbetreffende product vermelde specificaties en dat deze in goede staat verkeren en bij normaal gebruik naar behoren functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door reparatie, vervanging of terugbetaling van het aankoopbedrag.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant.

Een defect product ontvangen?

Meld dit binnen 24 uur na ontvangst via e-mail.

Je kunt ons schrijven op klantenservice@fenm.eu. Schrijf in jouw bericht niet alleen wat jouw klacht is maar vermeld ook het ordernummer, deze staat op de meegezonden factuur. Je ontvangt spoedig een reactie met daarin een oplossing en hoe verder te handelen. Het kan zijn dat wij je vragen het product samen met ons schrijven retour te sturen alvorens wij een eventuele vervanging sturen of vergoeding uitkeren.

Heb je niet binnen 24 uur na ontvangst melding gemaakt van bovenstaande, dan gaan wij er van uit dat er conform jouw wensen is geleverd.

Heb je een klacht of kun je, je niet vinden in onze oplossing?

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend, nadat je de gebreken heeft geconstateerd.

Wij nemen de door jou ingediende klacht serieus en deze wordt binnen een termijn van 3 werkdagen – gerekend vanaf de datum van ontvangst – beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. Wanneer jij je niet kan vinden in de door ons geboden oplossing sta je in het recht je te wenden tot Webwinkelkeur, daarna kun je eventueel naar De Geschillencommissie die een voor beide partijen bindende uitspraak doet. Daarnaast kun je de klacht of het geschil ook voorleggen aan het Europese Online Geschillenplatvorm (ODR).

De waardering van www.royallingerie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 166 reviews.